Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az eddigi legidősebb vendég

Címkék: escort Ivonn

2015.09.26. 14:43

Na, megvolt az eddigi legidősebb vendégem. Már amikor megláttam, látszott, hogy nem mai gyerek, de úgy voltam vele, hogy mittudomén, biztos túlságosan két végén égette a gyertyát életében. Egyszerűen annyira nem találkozom idősebbekkel, hogy eszembe sem jutott idősebbnek gondolni, komolyan, egy kezemen meg tudnám számolni szerintem az eddigi legalább 60 éveseket is.

Nos, ő 83 volt:D. Ami érdekes, hogy egy kolléganőm mondta, hogy ő nem szívesen találkozik idősebbekkel, mert ők az apjára emlékeztetik, de nekem sosem volt ilyen problémám. Itt legfeljebb a nagypapám juthatott volna eszembe, de nem ugrott be ő sem. 

Mondjuk végülis a szex nem jött össze, csak a francia, szóval a legidősebb ember, akivel eddig lefeküdtem, még mindig 63 éves, azt hiszem.

 

Mást nagyon nem lehet róla írni, legfeljebb azt, hogy e-mailben sokszor eléggé nem értettem, hogy miket ír nekem és hogy az miért releváns. Hát ennyi, csak gondoltam, írok róla.

Ami még érdekes volt, hogy már előre borravalóval indtott, amit később még megtoldott, mert "kedves" vagyok. Ja, azt is közölte, hogy én túl "nice" vagyok ehhez a munkához, amiben érződött egyfajta "nem ezt kéne csinálnod"-érzés. Ezt úgy annyira nem szeretem, mert mintha lenne benne valami feltételezés, hogy ez nekem valójában rossz, sőt, mivel én nice vagyok, ezért nem oké a dolog, de ha nem lennék az, akkor teljesen rendben van, hogy nekem rossz valami. De ha szerinte ez rossz a másiknak, miért csinálja? Megmondtam neki, hogy éppenséggel lenne más lehetőségem is, találhatnék munkát nem túl rossz pénzért is, csak azt a munkát eléggé utálnám és nem lenne másra időm, ami fontos, pl. továbbtanulás, hogy olyan munkám lehessen, amit mondjuk szeretek.

Érdekes kérdés ez amúgy, neki is álltam gondolkodni, hogy ha más munkával ennyi idő alatt keresnék annyit, mint most, váltanék-e, és nem tudok egyértelmű választ adni. Ha az a munka ugyanúgy nem lehetne beírható az önéletrajzba, akkor nem hinném. Meg lehetne azt is nézni, hogy van-e olyan munka, amit esetleg szívesebben csinálnék ugyanolyan órabérért, de igazából most nincs ilyen ötletem. Úgy működhetne a dolog, hogy lenne egy másmilyen, ugyanolyan jól fizető munka is, meg megtarthatnám ezt a melót is, de igazából mivel nem tudnék olyan munkát mondani, amit egyértelműen jobban élveznék, mint a mostanit, csak olyan jöhetne szóba, ami a szakmai jövőm szempontjából hasznosabb. Ha viszont valami ebből a szempontból hasznosabb, és amúgy beilleszthető az életembe, akkor valamennyire prioritást élvezne a melóval szemben akkor is, ha rosszabbul fizetne. Mindenesetre valahol vicces, hogy fogalmam sincs, milyen munkát élveznék úgy igazán, de ez nálam annyira nem is szempont. Én mindössze annyit keresek a leendő munkámban, hogy fizessen megfelelően, legyen kellőképp rugalmas, legyen inkább élvezhető mint nem, illetve biztosítsa, hogy elegendő szakmai tapasztalatot gyűjtsek, hogy később olyan munkát találjak, ami az előző feltételeknek mégjobban megfelel. A szexmunka inkább csak ez utóbbinak nem felel meg. Na meg persze sajnos nem lehet otthonról végezni nulla sminkkel, zsíros hajjal, akkor is, ha mondjuk náthás vagyok, ezek még hiányoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr457836984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása